13.10.07

Wijkvisie in concept

Conceptwijkvisie Vreewijk gereed

Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Feijenoord en de directie van Com•wonen hebben de conceptwijkvisie voor Vreewijk opgesteld. In deze conceptwijkvisie staan de uitgangspunten voor de toekomst van Vreewijk. Belangrijkste doel is werken aan een wijk waar het nu en in de toekomst voor iedereen prettig wonen is.

Gülami Yeşildal, portefeuillehouder deelgemeente Feijenoord en Margriet Drijver, bestuurder Com•wonen bieden de conceptwijkvisie zaterdag 13 oktober ter consultatie aan de bewonersorganisatie Vreewijk en de huurderbelangenvereniging Vrelom aan.

Protestdag
Op 13 oktober organiseert het actiecomité een protestdag (van 14.00 tot 16.00 uur op het Brinkplein). Zij nodigden de deelgemeente en Com•wonen, samen met wethouder Hamit Karakus van de gemeente Rotterdam, uit voor een paneldiscussie. Het actiecomité krijgt ook een exemplaar van de conceptwijkvisie.

Informatiebijeenkomsten
In november organiseren deelgemeente en Com•wonen informatiebijeenkomsten om de inhoud van de conceptwijkvisie toe te lichten aan bewoners. Ook worden hoorzittingen georganiseerd waarin bewoners hun mening over de conceptwijkvisie kunnen uitspreken. Deze meningen worden verzameld en deelgemeente en Com•wonen koppelen vervolgens schriftelijk hun reactie hierop terug. Deze meningen en de reacties worden bij de conceptwijkvisie gevoegd. Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Feijenoord biedt deze vervolgens samen met de conceptwijkvisie aan de deelraad ter besluitvorming aan.

1 Comments:

At maandag, 15 oktober, 2007, Anonymous Anoniem said...

Vanavond is Bos in Feijenoord. Kan hij flink aan de tand gevoeld worden over Vreewijk.

PvdA Feijenoord: Politiek Café met Wouter Bos
Datum: Maandag 15 Oktober '07
Tijd: 19.30 uur
Locatie: ’t Kopblok Hillesluis, Riederlaan 200, 3072 EA Rotterdam
Info: PvdA Feijenoord

De PvdA Feijenoord organiseert op maandag een Politiek Café met een bijzondere gast, namelijk onze politiek leider en minister van Financiën Wouter Bos.
Er zijn genoeg onderwerpen om te bespreken en er is gelegenheid om met elkaar en Wouter Bos in debat te gaan.
Wij hopen dan ook veel partijgenoten en anderen te zien.

http://www.pvdarotterdam.nl/agenda_item/1214

 

Een reactie posten

<< Home