8.11.07

Alleen praten als je je hebt aangemeld...

Van de website van deelgemeente Feijenoord:

Actueel > Nieuws
Informatieavonden over conceptwijkvisie Vreewijk

Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Feijenoord en de directie van COM.WONEN hebben de conceptwijkvisie voor Vreewijk opgesteld. Een samenvatting hiervan - in de vorm van een folder - is in de wijk huis-aan-huis rondgebracht.

Data
De deelgemeente en COM.WONEN organiseren twee informatieavonden over de wijkvisie. Beide avonden beginnen om 19.30 uur, hebben hetzelfde programma en vinden plaats in:

zalencentrum Rustburcht aan de Strevelsweg 744, op 13 november;
zalencentrum ’t Slag, Sandelingplein 20, op 27 november.
Uitgangspunten voor toekomst
In de conceptwijkvisie staan de uitgangspunten voor de toekomst van Vreewijk zoals de deelgemeente en COM.WONEN die voor ogen hebben. Het belangrijkste doel van de wijkvisie is werken aan een wijk waar het nu en in de toekomst voor iedereen prettig wonen is. Het gehele rapport van de conceptwijkvisie kan op vier locaties worden afgehaald: het deelgemeentekantoor (Maashaven O.z. 230), het wijkpunt Com.wonen (Dantestraat 458), de Bewonersorganisatie Vreewijk (Dreef 83a) en
Huurdersvereniging Vrelom (Disselstraat 12).


Hoorzitting
In december houdt de deelgemeente ook nog hoorzittingen op het deelgemeentekantoor, waar bewoners officieel hun mening over de conceptwijkvisie kunnen uitspreken. Deze meningen worden verzameld en deelgemeente en COM.WONEN koppelen vervolgens schriftelijk hun reactie hierop terug.


Deelraad
Deze schriftelijke reactie en de meningen van bewoners worden bij de conceptwijkvisie gevoegd. Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Feijenoord biedt deze vervolgens samen met de conceptwijkvisie aan de deelraad ter besluitvorming aan.


Aanmelden
Bewoners van Vreewijk die zich over de conceptwijkvisie officieel willen uitspreken tijdens een hoorzitting, moeten zich daarvoor van tevoren aanmelden. Dat kan via de aanmeldingskaart in de folder over de wijkvisie. Bij aanmelding krijgen ze een persoonlijke uitnodiging waarin datum, tijdstip en locatie van de hoorzitting staan vermeld.

Informatie
Voor meer informatie over de conceptwijkvisie kunt u bellen met de wijkregisseur van Vreewijk, via (010) 291 60 29.