23.3.07

Wordt Com.wonen op de wenken bediend?

Schrijft de woningcorporatie in haar blad van maart 2007 nog:

"Vreewijk is altijd een van de sterkere wijken geweest, Groen, rustig en met een dorpsachtige sfeer en sociale samenhang. "

Vanaf 22 maart 2007 is Vreewijk echter een van de 40 ergste probleemwijken van het land.

Vanochtend had wethouder Hamit Karakus het in het programma Goedemorgen Nederland al over de aanpak van de woningen in de probleemwijken. Hij zei met nadruk dat er naar de bewoners zal worden geluisterd en dat de aanpak al is begonnen. Nou, daar kunnen ze in Vreewijk van meepraten. Lees De Vreewijker van deze maand. Daarin staat onder andere:



Vraag: gaat de wethouder nu wel naar de bewoners luisteren?

4 Comments:

At zondag, 25 maart, 2007, Anonymous Anoniem said...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

 
At zondag, 25 maart, 2007, Anonymous Anoniem said...

Beste mensen
Graag willen we als 'Actiecomite Tegen Sloop van Onze 85 Woningen' in contact komen met jou/jullie. We hebben wekelijks gesprekken/overleggen/bijeenkomstene.d. met hetzij iemand van de politiek/Deel-/Gemeente en met allerlei instanties die ons ondersteunen in de strijd voor Behoud van Tuindorp Vreewijk. Van de website, die nu nog in de lucht is, hebben we als Actiecomite afstand genomen. Binnenkort zal een nieuwe site onder een andere naam de lucht in gaan.
Verder verspreiden we 2-wekelijks een Nieuwsbrief onder de 85 woningen, maar niet aan overige wijkbewoners, mits aangegeven dat iemand er in geinteresseerd is (de volgende Nieuwsbrief zullen we ook bij Cobi op nr. 38 in de bus doen).
Dus graag even contact: @planet.nl
Vriendelijke groet
Jose van de Wouw

 
At zaterdag, 31 maart, 2007, Anonymous Anoniem said...

Van welke website hebben jullie afstand genomen, dat komt niet goed naar voren vind ik?

 
At zaterdag, 31 maart, 2007, Blogger Bree & Maarland said...

De beheerders van deze blog kunnen op uw vraag geen antwoord geven. U zult daarvoor contact moeten opnemen met het actiecomité.

 

Een reactie posten

<< Home